Beleef de boer, Boergondische Fietspuzzelrally op 2e Paasdag

Op tweede Paasdag, maandag 21 april, organiseren Looks & Brains en Feest & Culinair een nieuw initiatief, een boergondische Fietspuzzelrally door Zwolle en omgeving. Vanaf sportcampus de Pelikaan voert de […]

Op tweede Paasdag, maandag 21 april, organiseren Looks & Brains en Feest & Culinair een nieuw initiatief, een boergondische Fietspuzzelrally door Zwolle en omgeving. Vanaf sportcampus de Pelikaan voert de 35 km lange fietstocht je langs de boeren in de nabijheid. Je krijgt een kijkje in de skybox van de koeienstal, een verrassende stop aan het water, een bezoekje aan een Molen, een ijsje voor onderweg en we gaan op zoek naar het gouden ei deze dag!

Stap op je fiets en laat je verrassen door de schoonheid van èn de lekkernijen uit de regio. Met een roadbook vol foto’s ga je op weg en leg je een prachtige route af door de landelijke omgeving van Zwolle. Onderweg wordt je uitgedaagd om gefotografeerde objecten te vinden waarbij je je hersens moet laten kraken.

Tijdens de tussenstops proef je de verrassende smaak van het land terwijl diverse boeren je een kijkje op hun boerderij gunnen. Aan het einde van de dag blijkt wie het beste gepresteerd heeft tijdens de puzzelrally en wie er met de smakelijke prijzen naar huis gaat. “Ons streven is de betrokkenheid tussen de boer en de mens te vergroten “, aldus Hans Snippe, creatief ondernemer van Feest & Culinair. “Biologisch eten hoeft niet duur te zijn, ga rechtstreeks naar de boer, ze zitten op je te wachten!”. Het plan is om meerder fietsrally’s uit te zetten die weer langs andere boeren in de omgeving gaan.

Fiets en proef je mee? Je kunt je hier aanmelden:

http://feestenculinair.nl/bijzonder-feest/beleef-de-boer/

Vertrekpunt: Sportcampus de Pelikaan (Haersterveerweg 2)
Tijd: 10.00 u – 16.30 u incl. feestelijke prijsuitreiking Kosten:
Volwassenen € 24,50,- / Kinderen tot 12 jaar € 12,- / Kinderen tot 6 jaar doen gratis mee

Hiervoor ontvang je volledige verzorging gedurende de dag.

Bij slecht weer en te weinig deelname moet de tocht helaas geannuleerd worden. Er zal gelijk een nieuwe datum geprikt worden.